דריכות שיא לקראת הגעת הרב הראשי לישראל להדלקה המרכזית של ל"ג בעומר באשקלון

בימים אלו נשלמות ההכנות האחרונות לקראת האירוע המרכזי של לג בעומר באשקלון שיתקיים אי"ה בקול זמר ושמחה ברחבת הקריה סמוך ונראה לבתי הכנסת בית אהרון ובית אחיעזר

האירוע יחל בלימוד עוצמתי של אבות ובנים מכל רחבי העיר בישיבת *יחד עם בנו*. הלימוד יתקיים להצלחת כוחות צה"ל ולישועת עם ישראל וכן לע"נ הנופלים והנרצחים מאירועי המלחמה. כמו כן במהלך הלימוד יודלקו 45 משואות לע"נ 45 קדושי מירון.

משתתפי הלימוד עם אבא יקבלו מארז הפתעות עמוס בחטיפים מיוחדים ופרסים נוספים.

בהמשך הערב יתקיים אי"ה ומעמד מרומם ונשגב בראשות רבני העיר בו ידליק הרב הראשי לישראל הראשון לציון *הגאון הגדול הרב דוד יוסף שליט"א* לצד רבנים חשובים ורבני קהילות מהעיר ומחוצה לה, אבוקה לכבודו של הרשב"י לקול צלילי שמחה וריקודים בהתגלות אור יקרת הרשב"י.

שמחה והתרגשות רבה גם הורים לילדי החלאקה שיוכלו לזכות בגזיזת השער ע"י הרבנים שליט"א ואף לזכות בפקלעך מתוק לכבודו של הרשב"י 

לאורך כל זמן האירוע יעמדו לראשות המשתתפים דוכני מזון מגוונים, תחנת חלוקת חי רוטל משקה, תחנת חלוקת שלגונים, ועוד….

עֻלּוֹ וְאֶתְכַּנְּשׁוּ לְהִלּוּלָא דרשב"י

הוסף תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.