עכשיו באלדן: רכבים החל מ-20,000 ש"ח

לרגל בין הזמנים, אלדן יוצאת בהפנינג מכירות מיוחד, עם מגוון רכבים החל מ-20,000 ₪, שלוש שנות אחריות, תנאי מימון מעולים וטרייד אין עתידי.

'אלדן' חברת המכירה, הליסינג וההשכרה הישראלית המובילה, זוכה פעם אחר פעם לשיעור נאמנות גבוה של הלקוחות – על פי סקר שביעות רצון של מכון המחקר "תבונה שיווקית" עולה כי 90% מלקוחות אלדן ממליצים על אלדן, בזכות האמינות, השירות וגם בזכות המחירים ותנאי המימון המשתלמים.

ברכישת רכב באלדן תיהנו גם משיטת "הקניה הבטוחה", הכוללת תעודת זהות לרכב – שקיפות מלאה לפעולות שנעשו ברכב, כולל טיפולים תקופתיים, תיקונים וביקורות, מבחן אלדן – בדיקת קנייה במכון חיצוני, תיקון ליקויים בטיחותיים ומכניים וניקיון כללי, אחריות מורחבת – על המנוע ועשרת המכלולים העיקריים ברכב. כמו כן אלדן מציעה את שירות "לא מתאים? מחזירים!".

פרטים נוספים ניתן למצוא באתר אלדן eldan.co.il או בטלפון 3003*.

1 תגובה
  1. רונן אומר

    מתעניין ברכב

הוסף תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.