בשורה לרגישים ללקטוז: לראשונה יטבתה משיקה שוקו נטול לקטוז

יטבתה ממשיכה להרחיב את קטגוריית משקאות החלב בעל ערך מוסף, ומשיקה לראשונה שוקו נטול לקטוז, בכשרות המהודרת בד"ץ למהדרין בראשות הגר"א רובין שליט"א. השוקו הנטול מצטרף למדף לצד שוקו יטבתה הקלאסי שהינו שוקו דל לקטוז. המהלך נועד כדי לתת מענה למגוון אוכלוסיות כחלק מתפיסה רחבה יותר המאמינה במתן פתרונות זמינים לצרכי תזונה ייחודיים, גם כאשר מדובר בשווקים קטנים.

המוצר החדש מיוצר בתהליך ייצור ייחודי, הכולל פירוק ארוך יותר של הלקטוז בחלב ע"י שימוש באנזים הלקטז (אותו אנזים המפרק את הלקטוז בגוף האדם), עד לערך מינמלי של פחות מ-0.05 גר' לקטוז ל-100 מ"ל חלב. בנוסף, מתהדר השוקו בטעם המעולה של שוקו יטבתה האהוב. המוצר זמין לרכישה בבקבוק נוח של 1 ל'.

קטגורית הדל לקטוז נמצאת בצמיחה דו ספרתית לאורך השנים. ע"פ נתוני סטורנקסט, החל משנת 2017 ועד היום קטגוריית המוצרים נטולי הלקטוז הכפילה את עצמה, וקטגוריית המוצרים דלי הלקטוז צמחה ב-12%. עם השקת המוצר החדש, הופכת יטבתה למחלבה היחידה בארץ, המשווקת שוקו נטול לקטוז בכשרות בד"ץ למהדרין בראשות הגר"א רובין שליט"א, בכל רשתות השיווק ברחבי הארץ.

צילום: יח"צ

הוסף תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.