עמיחי סיבוני: את החינוך והערבות ההדדית אנחנו נקדם במועצה הבאה
יו״ר הבית היהודי עמיחי סיבוני, מחמיא לרשימה שלצידו ומחפש את המשותף בניהם. גם סגן שר הביטחון הגיע לתמוך
כ-200 איש הגיעו לפתיחת מטה הבחירות הבית היהודי באשקלון בראשותו של עמיחי סיבוני. למקום הגיעו גם המועמדים לראשות העיר ומועצת העיר. סגן שר הביטחון, ח״כ אליהו בן דהאן, הרב אופיר כהן, ראש מוסדות אורות בעיר, הרב משה פלס, סמנכ״ל אגודת חב״ד. ראוי לציין כי סיבוני נהנה מתמיכתה של תנועת חב״ד אשקלון.
את הערב המרשים פתח יגאל כהן, נגן גיטרה וזמר מוכשר ששר את ״אנא בכח״. לאחר מכן הרב אופיר כהן אמר בדבריו ״הבית היהודי יש לה דרך ושותפים נכבדים״.
בדברי ברכה מטעם חב"ד התכבד הרב משה פלס: לעמיחי ולחב״ד יש דרך שתהיה לטובת תושבי אשקלון ועם ישראל״.
סגן שר הביטחון, אלי בן דהאן ״כילדים באנו לים באשקלון מבאר שבע. מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי וחוק הלאום נחקק על ידינו והוא חוק מצוין. המשימה שלנו להפוך את מדינת ישראל למגינה יותר יהודית עם סממנים יהודים. עמיחי, עם המרץ והכח והעוצמה ואנחנו הבית היהודי נעמוד מאחוריו ונצליח באשקלון מאוד״.
חתם את הערב יועצו של שר החינוך, נפתלי בנט ויו״ר הבית היהודי באשקלון. עמיחי סיבוני, שזכה לברכות מכל המברכים גם על יום חתונתו שיערך ביום ראשון, ״ אני גאה להודיע ולהכריז
על החיבור שלנו עם חב״ד באשקלון. תנועות חב״ד באשקלון יש לה 10 בתי חב״ד ואלפי תומכים. והערכים שעליהם מבוססת הרשימה המשותפת הם: החינוך, הערובות ההדדית ואת זה נקדם במועצת העיר הבאה״.
סגן שר הביטחון אלי בן דהן בדבריו לכבוד טקס הפתיחה
הרב אופיר כהן שליט"א בטקס פתיחת המטה
חתן השמחה יו"ר הבית היהודי באשקלון עמיחי סיבוני- בחירות 2018
גלריה מהמשתתפים בטקס ההשקה
![]()





